We hebben een nieuwe website

28 december 2023
Logo Onderweg-naar-nieuw-pensioen

We zijn blij dat ons pensioenfonds een belangrijke stap heeft gezet in zijn digitale reis. Met trots kondigen we de lancering aan van onze nieuwe website, een plek die speciaal is ontworpen om jou te informeren, te ondersteunen en te betrekken. Deze gebruiksvriendelijke website is bedoeld om jou een eenvoudige en toegankelijke manier te bieden om meer te weten te komen over je pensioen, het laatste nieuws te volgen en in contact te blijven met ons fonds.

Eenvoudig navigeren en begrijpen

Onze nieuwe website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Je vindt eenvoudige, duidelijke navigatie waarmee je moeiteloos door de verschillende onderwerpen kunt bladeren. Of je nu informatie zoekt over jouw pensioenregeling, formulieren wilt downloaden of gewoon op de hoogte wilt blijven van ons laatste nieuws, alles is binnen handbereik.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Met onze nieuwe website kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons pensioenfonds. We zullen regelmatig updates delen over wijzigingen in de pensioenregeling, evenementen, nieuwsbrieven en andere relevante informatie. Zo ben je altijd goed geïnformeerd over wat er speelt in de wereld van pensioenen.

Jouw feedback is belangrijk!

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wij hebben samen met het deelnemerspanel gekeken naar de nieuwe website. Wil je de volgende keer ook met ons meedenken? Meld je aan voor het deelnemerspanel. Dit kan via contact. Daar kun je ook je feedback over onze nieuwe website naar toe mailen.

Contact

 

Chat