Nieuws

Actuele informatie van en over Pensioenfonds Achmea.

Pensioenfonds Achmea nodigt je uit

We zijn een betrokken pensioenfonds dat wil bijdragen aan een duurzame samenleving. Maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB) draagt bij aan het realiseren van een goed en betaalbaar pensioen voor huidige en toekomstige generaties. In ons beleggingsbeleid hanteren we de internationale kaders van het Global Compact en de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties. Wil jij daar meer over weten? We nodigen je van harte uit om samen met ons een bezoek te brengen aan de SDG Dome in Amsterdam. De SDG Dome is een initiatief van PWC, onze accountant.

Dompel je onder in duurzaamheidskwesties

De SDG Dome heeft een 360° interactieve koepel, waarin je een virtuele reis maakt langs alle gevolgen van ons menselijk handelen. Variërend van de vernietiging van het regenwoud, de vervuiling van drinkwater tot de productie van goedkope goederen in sweatshops. Daarna speel je een interactieve game om zo snel mogelijk de SDG’s te bereiken met behulp van opkomende technologieën. Het programma duurt ongeveer een uur.

Geïnteresseerd? Meld je snel aan!

We hebben 2 data voor je gereserveerd:

  • woensdag 12 juni van 14.00 tot 15.00 uur (voor pensioengerechtigden) en
  • vrijdag 14 juni van 10.00 tot 11.00 uur (voor deelnemers)

Wil jij deze ervaring niet missen? Stuur dan een e-mail aan pensioenfondsachmea@achmea.nl onder vermelding van ‘SDG Dome’ met vermelding van de datum van je voorkeur.

De sessie gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen

We gaan ervan uit dat je op eigen gelegenheid en op eigen kosten naar Amsterdam komt. Bij het toekennen van de plaatsen gaan we uit van het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Uiteraard laten we tijdig weten of jij tot de gelukkigen hoort. Er zijn maximaal 8 plaatsen.

Let op: het programma is in het Engels.

Lees je vooraf in, voor een optimale beleving

We vragen je om je vooraf in te lezen op ons MVB-beleid en de Sustainable Development Goals.

Meer weten over het programma? Kijk hier.

Meer nieuwsberichten