Nieuws

Actuele informatie van en over Pensioenfonds Achmea.

Communiceren wij duidelijk genoeg? Doe mee aan ons onderzoek!

Wat vind je van de communicatie van Pensioenfonds Achmea? Wat doen we goed, wat kunnen we nog beter doen? Ben je tevreden over onze digitale communicatie en wat vind je van de Nieuwsflits, onze e-mailnieuwsbrief? Denk je wel eens aan je pensioen en wat kunnen wij doen om aan jouw informatiebehoeften te voldoen? Want we schrijven natuurlijk het liefst precies over die zaken die jij belangrijk vindt. Daar vragen we dus ook naar. Mogen we daarom ongeveer 7 minuten van je tijd? Ja, klik dan op de link hieronder en help ons onze communicatie te verbeteren.

Alle belangrijke documenten over het beleid en de regels van ons fonds

www.etil.nl/achmea

  • Een goed onderzoek geeft een beeld van de meningen van alle deelnemers aan ons pensioenfonds. Dus ook als je bijvoorbeeld niet zoveel interesse hebt in het onderwerp pensioen, is het voor ons heel belangrijk dat je tóch je mening geeft.
  • Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met je antwoorden en gegevens om. Wij geven geen gegevens door aan Achmea.
  • Onderzoeksbureau Etil voert het onderzoek voor ons uit. Heb je vragen over het onderzoek? Evert Webers beantwoordt ze graag. Hij leidt het onderzoek. Zijn telefoonnummer is 043 -350 62 80 en zijn emailadres e.webers@etil.nl

 

Hartelijk dank voor je medewerking!

Meer nieuwsberichten