Pensioenspreekuren op verzoek

Je persoonlijke pensioensituatie is onderwerp van gesprek

Veel deelnemers maken gebruik van de mogelijkheid om eens over hun pensioen te praten. Wil je ook weten hoe met jouw pensioen ervoor staat? In april ontvang je weer het jaarlijkse pensioenoverzicht (UPO). Hierin kun je zien wat je aan pensioen bij SPA hebt opgebouwd.
Heb je vragen als: Wanneer kan ik stoppen met werken? Wat is er geregeld voor mijn partner en kinderen? Kan ik parttime met pensioen? Of heb je andere vragen? SPA biedt je de gelegenheid om in te gaan in je persoonlijke pensioensituatie. Dat kan telefonisch, maar ook op afspraak. Aan de hand van jouw gegevens helpen we je om inzicht te krijgen in je pensioen. We doen dit aan de hand van de voor ons beschikbare informatie.

Hoe maak ik een afspraak?
Je bent altijd welkom voor een afspraak met een van de medewerkers van de pensioendesk op de Achmea locatie in Apeldoorn. Wil je een afspraak op een andere Achmea locatie? Dan bekijken we samen waar de afspraak kan plaatsvinden.

Voor het maken van een afspraak maken stuur je een mail naar info@hetpb.nl. Wij bellen je dan terug om de afspraak in te plannen. Voor kortere vragen kun je ons tijdens werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer van de Pensioendesk is 055 579 7400 (keuze 2).